Kloakservice

Kloakservice

Oplever du problemer med kloakken, så er Lynge Haveservice klar til at hjælpe dig med professionel kloakservice. Som autoriseret kloakmester står vi klar til at hjælpe dig med alle de problemer du måtte have med din kloak.
Kloakservice kan være nødvendigt i mange situationer. Det kan eksempelvis være når kloakken, afløbet eller toilettet er stoppet. Det kan også være hvis grene har sat sig fast i afløbet og der skal en rodskæring til.

Kloakservice nær Allerød, Hillerød, Birkerød

Er du i tvivl om der er kommet skader på din kloak, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi kører både ud ved akutte tilfælde og ved forebyggende kloakservice, som er med til at minimere risikoen for skader på kloakken.
Vi hjælper også gerne, hvis du skulle have brug for råd og vejledning i forbindelse med problemer i kloakken. Vi har allerede mange tilfredse kunder nær Allerød, Hillerød og Birkerød – vi kommer også gerne ud til dig.

Mange års erfaring i kloakservice

Vi har mange års erfaring med forskellige former for kloakservice. Vi har professionelt udstyr og kan derfor hjælpe dig ligegyldigt hvilket problem du har i kloakken, som forhindrer dig i hverdagens gøremål.
Når der er problemer med kloakken er det vigtigt, at du kontakter specialister, som har forstand på, hvordan man tager korrekt tager hånd om det problem du har med kloakken.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at vide mere om mulighederne for en slamsugning eller vil du gerne vide mere om vores priser, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Vi kan kontaktes på telefon 40 60 76 91. Du er også velkommen til at sende din besked på mail til lhs@firma.tele.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Lad os tage en
uforpligtende snak