Slamsugning

Slamsugning

Døjer du med tilstoppede kloakrør, så kan en slamsugning være nødvendig. Lynge Haveservice er autoriseret kloakmester og står klar til at hjælpe dig, når der er problemer med kloakken eller brønden.
Som privat boligejer er det dit eget ansvar at sørge for at kloakken er vedligeholdt. Med en slamsugning fjerner man det grove skidt, som med tiden kan ophobe sig i kloakken og derfor over tid stopper afløbet til.

Slamsugning i Allerød, Hillerød, Birkerød

Ved en slamsugning bruger vi en slamsuger, som bruges til at rense brønde og kloakker. Vi har altid kunden i fokus og sørger for at efterlade stedet pænt opryddet, når vi er færdige med vores arbejde.
Vi står altid klar til at rykke ud til kunder i Allerød, Hillerød, Birkerød og omegn. Det gælder uanset om du har akut brug for en slamsugning eller du blot ønsker at forebygge ved at rense kloakken.

Forebyggende slamsugning

Hvis du gerne vil forebygge problemerne inden de opstår, så kan det være en god ide at få foretaget en slamsugning hvert andet år eller måske hvert år. Så sørger slamsugeren for at fjerne alt det grove skidt, som over tid kan opbygge sig i kloakken.
Vil du gerne være rigtig god ved din kloak, så sørger du for at den får en kloakrensning en gang imellem. Her har vi slamsugeren med, men vi giver den også en spuling med højtryksrenser og så bliver både det grove og det fine skidt fjernet.

Vil du vide mere om vores priser på slamsugning?

Ønsker du at vide mere om mulighederne for en slamsugning eller vil du gerne vide mere om vores priser, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Vi kan kontaktes på telefon 40 60 76 91. Du er også velkommen til at sende din besked på mail til lhs@firma.tele.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Lad os tage en
uforpligtende snak