Har dit kloaksystem påtaget sig skader?

Har dit kloaksystem påtaget sig skader?

Er du i tvivl om, hvorvidt dit kloaksystem har påtaget sig skader? Som kloakmester udfører vi tv-inspektion i områderne nær Allerød, Hillerød og Birkerød. Tv-inspektion bruges til at kontrollere din kloaks tilstand, samt lokalisere hvor en mulig skade sidder, så vi derefter kan tage professionel hånd om skaden. Er der blot tale om en rensning af kloakken, tilbyder vi selvfølgelig også det.

Hvorfor få foretaget en tv-inspektion af kloakken?

Tv-inspektion er en form for kameraoptagelse, som kan bruges til at lokalisere en skade i dit kloaksystem. Dette kan blandt andet være ved rotteskader, rørbrud eller ved forskudte samlinger eller rødder, som kan forårsage forstoppelse i kloakken. Tv-inspektion kan her være en stor hjælp for det videre arbejde.

I næsten alle tilfælde dækker dit forsikringsselskab denne inspektion, så du ikke skal bekymre dig om økonomien. Hos Lynge Haveservice ApS står vi selvfølgelig altid klar med professionel vejledning om, hvordan du tager kontakt til dit forsikringsselskab – og hvis behovet er for det, hjælper vi dig gerne.

Du kan også få foretaget tv-inspektionen i forbindelse med hussalg, så du er sikker på, at du overlader et funktionelt kloaksystem til køberne.

Vi reparerer skaden for dig

Hvis vores tv-inspektion viser, at dit kloaksystem kræver reparation, står vi i de fleste tilfælde også klar til at varetage denne opgave.

Husk, at det er vigtigt, at du tager initiativ til at kontakte fagspecialister, hvis du oplever problemer med kloakken – vi ved nemlig lige præcis, hvordan vi skal løse problemet.

Indhent et uforpligtende tilbud på tv-inspektion af din kloak

Har du brug for en professionel kloakmester til at udføre en tv-inspektion? Så er vi den helt rette virksomhed at kontakte for et godt og uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 40 60 76 91 eller via kontaktformularen.

Lad os tage en
uforpligtende snak