Kloakspuling

Kloakspuling

Oplever du en grim lugt fra kloakken, så kan en kloakspuling sikkert løse det. Lynge Haveservice er autoriseret kloakmester med mange års erfaring og vi kan hjælpe dig hver gang kloakken driller.
Vi bestræber os på altid at hjælpe vores kunder med kort varsel. Ved at spule kloakken kan man i mange tilfælde komme af med alt det mindre skidt, som samler sig og derved skaber den grimme lugt.

Kloakspuling i Allerød, Hillerød, Birkerød

Hos Lynge Haveservice har vi altid kunden i fokus, udfører et professionelt stykke arbejde og vi rydder altid pænt op efter vores arbejde. Vi står klar til at rykke ud til kunder i og omkring Allerød, Birkerød og Hillerød.
Hvis du ønsker det eller der er behov for det, så kan det i nogle tilfælde være nødvendig med en kloakrensning, som består af en kloakspuling og en slamsugning. På den måde bliver det grovere skidt i kloakken også fjernet.

Forebyggende kloakspuling

Ønsker du at afhjælpe en dårlig lugt i kloakken, så kan du med fordel få foretaget en kloakspuling hvert eller hvert andet år. Så hvis du løbende får fjernet det finere snavs, så der ikke når, at få samlet sig for meget af det.
En forebyggende kloakspuling vil også være med til at minimere risikoen for andre problemer i kloakken, som eksempelvis et stoppet toilet eller afløb. Vi står klar til at hjælpe dig uanset om det er akut eller forebyggende.

Hør mere om vores priser

Har du brug for at vide mere om vores arbejde med kloakspuling, eller ønsker du at vide mere om vores priser, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 60 76 91. Du har også mulighed for at sende din besked i en mail til lhs@firma.tele.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Lad os tage en
uforpligtende snak