Rotteskader

Har dit hjem haft besøg af rotter?

Og har dette medført rotteskader på kloakrøret? Hvis du er bosat i et område nær Allerød, Hillerød eller Birkerød, kan vi som kloakmester løse problemet for dig. Vi er nemlig specialiseret i at reparere kloaksystemer efter rotteskader og i at forhindre et nyt rotteangreb på kloaksystemet og dermed nye rotteskader.

Vi sikrer dit hjem efter rotteskader

De fleste husstande får på et tidspunkt besøg af de uhygiejniske rotter. Dette skal selvfølgelig bekæmpes, hvilket du skal søge om tilladelse til hos kommunen, som derefter vil hjælpe dig med et bekæmpelsesarbejde.

​Hvis skaden derimod er sket, og du har haft rotter, er der en stor chance for, at dit kloaksystem har påtaget sig skader herefter. Dette kan vi hjælpe dig med at udrede. Her kan vi blandt andet montere en rottespærre ved hovedkloakken, så rotterne for fremtiden ikke kan komme ind i dit private kloaksystem.​

I nogle tilfælde betaler forsikringsselskabet ikke hele udredelsen af rotteskader – i et sådant tilfælde er vi altid klar til at give dig en konkurrencedygtig pris på ydelserne.

​Vores dygtige medarbejdere tager sig gerne af dine rotteskader. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud, og ligeledes hvis du ønsker rådgivning og vejledning af fagfolk, hvad en det har med rotteskader eller kloakrensning at gøre.

Du kan kontakte os på telefon 40 60 76 91 eller via kontaktformularen.

Lad os tage en
uforpligtende snak