Rottesikring

Rottesikring

Det er din pligt som boligejer at sørge for rottesikring på din grund. Rotter elsker at bygge reder steder, hvor der er tørt og derfor oplever mange, at de rotterne bygger reder under skure, hævede terrasser og andre steder, hvor der ikke er fundament.
I langt de fleste tilfælde er det også billigere at forebygge, at der kommer rotter og bygger reder, end det er at reparere de skader, som de når at lave, før man opdager, at de er der. Derfor anbefaler vi at sørge for rottesikring inden skaden er sket.

Rottesikring omkring Allerød, Hillerød og Birkerød

Uanset om skaden er sket eller du blot ønsker at forebygge, så står vi klar til at bekæmpe rotter hos dig. Hos Lynge Haveservice tager vi altid professionel hånd om sagen og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Allerød, Hillerød, Birkerød og omegn.
Vi har altid vores kunder i fokus og bestræber os på altid at rykke ud til vores kunder med kort varsel. Som autoriseret kloakmester kan vi hjælpe dig ligegyldigt hvilket problem du har med din kloak og afløb.

Undgå skader med rottesikring

Der er flere ting, man kan gøre for at undgå skader efter rotterne. En af dem er at få installeret rottesikring på hovedkloakken. På den måde kan rotterne ikke komme ind på din grund gennem kloakken.
Har du allerede fået besøg af rotterne, er det vigtigt at få taget hånd om problemet ret hurtigt. For det første kan rotterne gnave sig igennem mange ting, men de udgør også en sundhedsrisiko, da de kan overføre mange forskellige sygdomme til mennesker.

Har du brug for at vide mere om rottesikring

Er du interesseret i rottesikring af din bolig eller er skaden sket, så er du altid velkommen til at kontakte Lynge Haveservice.

Vi kan kontaktes på telefon 40 60 76 91 eller du kan sende din besked til lhs@firma.tele.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Lad os tage en
uforpligtende snak