Rodskæring

Rodskæring

Der skal en rodskæring til, hvis du oplever problemer med grene og rødder, som sætter sig fast i kloakken. Lynge Haveservice står klar som autoriseret kloakmester til at tilbyde dig en professionel rodskæring og anden kloakservice, hvis du har brug for det.
En rodskæring er en effektiv måde til at fjerne rødder, grene og betonrester i kloakken. På den måde slipper du også for dyre opgravninger og alt det besvær og rod, der medfølger det arbejde.

Rodskæring i Allerød, Hillerød, Birkerød

Vi står altid klar til at rykke hurtigt ud når problemerne opstår og vi bestræber os på at afhjælpe problemet for dig med kort varsel. Vi har allerede mange tilfredse kunder i og omkring Allerød, Hillerød og Birkerød.
Ligegyldig hvilken opgave vi står over for, så har vi altid kunden i fokus. Derfor vil vi også gerne komme med råd og vejledning i forhold til opgaven, hvis du skulle have brug for det. Vi står klar til at hjælpe hver gang din kloak driller.

Stor erfaring med rodskæring

Hos Lynge Haveservice har vi stor erfaring med rodskæring og andre opgaver som kloakmester. Ligeledes kan vi også hjælpe dig, hvis det der sidder fast i kloakken skulle have forårsaget skader.
Hvis du ønsker at rødder, grene og lignende ikke skal stoppe din kloak til igen, kan vi afslutte opgaven med en strømpeforing. Den minimerer risikoen for at nedfaldne grene kan sætte sig fast i kloakrørene en anden gang.

Få en pris på din løsning

Skal vi komme ud til dig og foretage en rodskæring eller vil du gerne høre mere om vores priser, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi kan kontaktes på telefon 40 60 76 91. Du har også mulighed for at sende en mail til os på lhs@firma.tele.dk eller du kan udfylde vores kontaktformular.

Lad os tage en
uforpligtende snak